twin peaks blog – TWIN PEAKS ARCHIVE

Jeg har en tid hos frisøren i morgen, hvor jeg atter skal have bleget garnet. Egentlig var det, der startede med lyse striber, og siden er blevet til en nærmest regulær afblegning, en flugt, men jeg er begyndt at holde af det tilflugtssted, om man vil.

Twin Peaks Blog – Year in Review 2019 As 2019 draws to a close, I’m reflecting on an amazing year for TwinPeaksBlog.com. From returning to the Pacific Northwest after a 23-year hiatus to meeting Ray Wise and Sheryl Lee in my hometown of Columbus, Ohio, this year reaffirmed why exactly I launched this Blog in February 2018.

Og nej, jeg fik ikke noget selfie. Jeg er skuffet! Hvad jeg ikke havde opfanget, var, at man skulle godkendes som medie for at kunne få taget et billede med hende, og det var der kun 7 medier, der var. Jeg ved nu heller ikke heeelt om min bette blog ville kunne kvalificeres.