hjallerup avis – Omtale i pressen

Læs denne uges avis her. 02-01-2020 Johnni var i TV og fik en ekstra gevinst med hjem Formanden for 24 Timers foreningen i Hjallerup, Johnni Olesen, var inviteret til at deltage i DRs store juleshow, hvor han bl.a. fortalte om foreningens store støtte til Julemærkehjemmet i Hobro.

Østvendsysselavis er en lokal ugeavis og din helt egen, nærlokale avis, hvor der samles op på ugen der gik, fortælles om kommende aktiviteter og de gode tilbud. Østvendsyssel Avis – 2020-01/07 Beklager, publikationen kan ikke vises. Det kan skyldes:

Du er her: Hjallerup Maskinforretning. Tilbud; Se vores spændende tilbud her Juleavis nr.1 . Alt til hest & rytter . Proff avis 3 . AGCO SHOP KRAMP EFTERÅRSMARKED . Hikoki kampagne Kramp legetøjskatalog . Have-Park avisen Fendt Merchandise katalog . Massey Ferguson Merchandise katalog

HJALLERUP VANDFORSYNING AFHOLDER GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 22. JANUAR KL. 19.30 I HJALLERUP KULTURHUS Se dagsorden i denne uges avis. DEN BLÅ TIME ONSDAG DEN 22. JANUAR KL. 17.00 Tema: Fremtidsdrømme – et nyt år er begyndt Den Blå Time i Hjallerup Kirke er bygget op omkring: Stilhed, meditativ musik, refl eksion, samtale og fællesskab.

Hjallerup Støvring Hjørring Randers . Hvad kan vi hjælpe dig med? Maskiner Have/Park Shop Tilbud . Find en masse gode tilbud her . Besøg shoppen. Tilbud .

576 deltog i årets bridgeturnering i Hjallerup. Turneringen blev afviklet for 46. gang og har efterhånden udviklet sig til Nordens største klubturnering. Byens liv Mange fester kom på plads. Også i år strømmede interesserede til, da Dronninglund Hotel holdt åbent hus. Byens

Midtvendsyssel Avis. Jernbanegade, 9320 Hjallerup. 98 28 11 99. Midvendsyssel Rengøring. Midvendsyssel Rengøring. Søndergade 3, 9320 Hjallerup +45 30 28 61 41. Munkholt Tømrer/Snedker. Munkholt Tømrer/Snedker. Østergade 38, 9320 Hjallerup. 98 28 19 77. Netto. Netto. Hjallerup Centret 2, 9320 Hjallerup.

På ejendomsmarkedet kan du finde den bolig, der passer til dit behov. Vi har samlet forskellige typer landbrugsejendomme fra forskellige udbydere, så du nemt kan få

Vi passer på dine personlige data. Vi har opdateret vore vilkår og betingelser for din profil på Nordjyske.dk. Du skal acceptere betingelserne for fortsat at bruge din NORDJYSKE profil, til kommentarer, adgang til NORDJYSKE Plus, NORDJYSKE Stiftstidende E-avis

Om Hjallerup by. Hjallerup ligger på koordinaterne 57 grader 10’3 N 10 grader 8’42 E eller sagt på en anden måde 20 km nordøst for Aalborg. Byen som har ca. 4.000 indbyggere er beliggende i Hjallerup sogn i Brønderslev kommune som har ca. 35.600 indbyggere og hører til i region Nordjylland.

Tak, fordi du tager dig tiden til at evaluere Hjallerup Bibelcamping 2019. Vi sætter stor pris på din evaluering, som vi vil bruge til at danne os et billede af, hvad der fungerer godt på Hjallerup Bibelcamping, og hvor der er plads til udvikling. Spørgeskemaet er udformet sådan, at du primært

4,8/5(49)

Præsteskifte i Hjallerup. Sognepræst i Hjallerup, Inge Thomsen, er pr. 15/12-2016 ansat som sognepræst i Hasseris pastorat og sygehuspræst ved Aalborg Universitetshospital. Samme dato forlader Inge Thomsen sit nuværende embede. Der arbejdes på at konstituere en afløser, indtil en ny præst er ansat i Hjallerup.

Hjallerup Maskinforretning indtager Randers (næsten) uden maskiner Den nye MF-forhandler i Randers flytter ind med et helt nyt koncept, hvor kunden kommer ind i

Her er listen over virksomheder i Hjallerup under kategorien avis. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori avis i Hjallerup på Firmavejviser Hjallerup. I øjeblikket er én virksomhed registreret i firmavejviser Hjallerup i følgende kategori: avis.

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Læs mere. OK

Hjallerup Maskinforretning – Navervej 1, 9320 Hjallerup, Nordjylland, Denmark – Bedømt 4.8 baseret på 14 anmeldelser “Hyggeligt sted at se på traktore og

4,8/5(14)

Find Hjallerup på GulogGratis.dk | Køb, salg og leje af nyt og brugt Søg, køb og sælg på Danmarks måske bedste markedsplads. Du kan gratis oprette annoncer i mere end 5.000 forskellige kategorier.

Vi passer på dine personlige data. Vi har opdateret vore vilkår og betingelser for din profil på Nordjyske.dk. Du skal acceptere betingelserne for fortsat at bruge din NORDJYSKE profil, til kommentarer, adgang til NORDJYSKE Plus, NORDJYSKE Stiftstidende E-avis

Klik dig igennem avisen og få tilbud og inspiration til både de travle hverdage og weekendforkælelsen. Gældende tilbudsavis

Få en e-mail hver gang der kommer en ny avis her på siden samt aktuelle nyheder, så er du altid opdateret med REMA 1000s tilbud. Se avisen på REMA 1000 app’en

Hjallerup Centret. 18-20 9320 HjallerupVis ruteplan. Vis nummer. Hvor opdateret er din virksomhed? Østvendsyssel Avis www.nordjyskeugeaviser.dk. Slotsgade. 57 9330 DronninglundVis ruteplan. Vis nummer. Hvor opdateret er din virksomhed? Lukket. Din søgning på lokalavis hjallerup gav 2 firmaer og du har nået enden af listen.

Hjallerup Bridgeklub. spiller med maskinblandet kort.—–Vi spiller bridge fordi: * det er sjovt * det er udfordrende * det er spændende * det skærper de kreative sanser * det holder hjernen i form * samtidig med hygge og socialt samvær. men pas på det er vanedannede. Hjallerup Bridgeklub.

Kontaktinformation på Midtvendsyssel Avis Hjallerup, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Danske Lokalaviser Provinsens Distriktsblade Samsøvej 21 – 23, 8382 Hinnerup – Tlf.: 40 25 13 01 – [email protected]

Midtvendsyssel Avis, Hjallerup Rold Skov Bladet, Skørping Vodskov Avis, Vodskov Østvendsyssel Folkeblad, Dybvad. Annoncen må max indeholde 15 ord, ved mere end 15 ord, fordobles prisen osv. Annoncen skal være indleveret SENEST FREDAG KL. 10.00. Se kupon her på denne side. Sælges: www.computerværkstedet.dk. Reparation og salg af computere.

De Lokale Ugeaviser Navn Midtvendsyssel Avis: Adresse Hjallerup Centret 18-20

Tak, fordi du tager dig tiden til at evaluere Hjallerup Bibelcamping 2019. Vi sætter stor pris på din evaluering, som vi vil bruge til at danne os et billede af, hvad der fungerer godt på Hjallerup Bibelcamping, og hvor der er plads til udvikling. Spørgeskemaet er udformet sådan, at du primært

4,8/5(49)

Hjallerup på “landsdækkende TV” her til aften. Hjallerup – byen som på ti år er vokset med mere end ti procent. Se med i indslaget med deltagelse af Hjallerup Byudvikling, vores borgmester – og ikke mindst lokale beboer som gør den bedste reklame for vor by

Følgere: 403

Resultater for Aviser i Hjallerup; kundebedømmelser, priser, kontaktinformationer, åbningstider for firmaer fra Hjallerup med Aviser Hjallerup. Aviser i Hjallerup (Viser resultater 1 – 2 ud af 2) Kortoversigt. 57.1680285,10.1438157. Midtvendsyssel Avis. Nordjylland, Jernbanegade 3 9320 Hjallerup 98 28 11 99. midtvendsysselavis.dk

Kontaktinformation på Midtvendsyssel Avis Hjallerup, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

01-01-1988 · Proff.dk giver dig firmainformation om Midtvendsyssel Avis. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Danmark Udgivelse Af Aviser, Blade, Tidsskrifter Hjallerup Midtvendsyssel Avis. Midtvendsyssel Avis – Brønderslev . Ret i informationerne. Tilføj min virksomhed; Midtvendsyssel Avis. Jernbanegade 3 9320 Brønderslev – Hjallerup Nordjylland – Denmark Vis telefon. Send en e

09-12-2013 Hjallerup Fjernvarme arbejder med nye muligheder for at holde prisniveauet nede Den 28. november holdt Hjallerup Fjernvarme et orienteringsmøde for især REQUEST TO REMOVE Give-Thyregod Avis – Ugeaviserne

Vesthimmerlands avis. Aalestrup og omegn. Sport. Vesthimmerland. Erhverv. Arkiv. onsdag 08. januar 2020. Nytårsparole i Aalestrup for aktive og tidligere brandmænd. Af Hanne MonradAALESTRUP: Traditionen tro var nuværende og tidligere brandmænd, som er tilknyttet Læs artikel >>

 · PDF-fil

Sats og layout: Midtvendsyssel Avis Udgivet af: Hjallerup Fjernvarme HJALLERUP FJERNVARME A.m.b.A. Gravensgade 18 · 9320 Hjallerup Telefon 98 28 13 92 www.hjallerupfjernvarme.dk 50 års jubilæum De 25 år fra 1988 til 2013 Hjallerup Fjernvarme. 2 Hjallerup Fjernvarme blev stiftet på en

11-08-2012 · Et solouheld på Bjørnbækvej i Ørum ved Hjallerup har kostet en 20-årig mand livet. – Vi får en anmeldelse om et solouheld klokken 1,30 i nat, og da vi kommer ud, ser vi, at en bilist er kommet så uheldigt af sted, at han er kørt i grøften og har fået bilen delvist over sig, siger Bent Højgaard, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Flemming Jensen-trænede Slide So Easy leverede søndag det største VM-resultat nogensinde af en dansktrænet travhest, da den overraskede alt og alle og blev nummer to ved VM i USA. Yonkers Raceway i New York dannede sent søndag aften ramme om en historisk dansk præstation, da Aalborg-hesten Slide So Easy vandt VM-sølv og en præmie på []

Se alle de gode tilbud fra os, i ugens Netto-avis. HER KAN DU FINDE DE AKTUELLE TILBUD FRA OS I NETTO. I Netto arbejder vi hver eneste dag for at give dig

Tyveri af dieselolie Mellem tirsdag den 30. juli kl. 15:00 til onsdag den 31. juli kl. 07:00 blev et tankdæksel brudt op på en gul Komatsu gummiged på Lucernevej i Hjallerup. Tyven stjal derefter dieselolie fra tanken. Politiet har intet signalement i sagen endnu. Har du set noget mistænkeligt i forbindelse med den gule gummiged []

Kirkefondets teltkirke havde en vellykket optræden i de fire markedsdage Gik det skidt med mere ballade på Hjallerup Marked end sædvanligvis, så var det nye indslag i form af markedets egen kirke til gengæld en succes. Kirken plejer ikke at være helt fremme i forreste linje på det historiske

Midtvendsyssel Avis HJALLERUP CENTRET 18 – 20 i Hjallerup, ☎ Telefon 98 28 11 99 med Kørselsvejledning

Midtvendsyssel Avis CVR-nr 12083300 CVRP-nr 1000328013 – Aktiv . Jernbanegade 3, 9320 Hjallerup Sammenlign Find lignende. Udskriv; Del firmaprofil

Hjallerup Maskinforetning beskriver sig selv som ”en mangesidet virksomhed, hvor Land og By mødes”. I forbindelse med ”Åbent hus”-dagene er Hjallerup Maskinforretning udsendt en 48 siders avis med en udførlig omtale af programmet og en lang række tilbud. – Denne gang har vi lavet to ”forsider”.

Medierne har igen i år fokus på Hjallerup Marked før, under og efter. Vores samarbejde med Nordjyske Medier kaster ligesom sidste år en stor ANR-koncert af sig torsdag aften, hvor du i år kan opleve navne som Wafande, Bo Evers, Shaka Loveless, Hedegaard med flere.

Hjemmesidens Ejer Og Kontaktoplysninger

»Det bliver ikke et Hjallerup marked at handle legemsreservedele i Danmark.« Sundhedsminster Arne Rolighed i et interview med Information Kropsdele er i høj kurs, og i store dele af verden er handel med menneskelige reservedele en milliardindustri

Det koster dyrt at få højt profilerede, professionelle investorer med på vognen på nationalt TV. Det viser en gennemgang af værdiansættelsen hos de iværksættere, der slipper gennem nåleøjet i det populære TV-program »Løvens Hule«. Men også i virkelighedens verden er værdiansættelse af opstartsvirksomheder »rent Hjallerup Marked«.

»Det bliver ikke et Hjallerup marked at handle legemsreservedele i Danmark.« Sundhedsminster Arne Rolighed i et interview med Information Kropsdele er i høj kurs, og i store dele af verden er handel med menneskelige reservedele en milliardindustri

Det koster dyrt at få højt profilerede, professionelle investorer med på vognen på nationalt TV. Det viser en gennemgang af værdiansættelsen hos de iværksættere, der slipper gennem nåleøjet i det populære TV-program »Løvens Hule«. Men også i virkelighedens verden er værdiansættelse af opstartsvirksomheder »rent Hjallerup Marked«.

Midtvendsyssel Avis i Hjallerup Centret 18 – 20 med telefonnummer +4598281199, adresse og interaktivt bykort

hjallerup – Midtvendsyssel Avis Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis TIRSDAG DEN 13. DECEMBER 2016 Til samtlige husstande Butikken er lukket ÅRG. 65 Hjallerup Bageri & Café Tlf. 98 28 10 69 fra lørdag den 17. december til søndag den 1. januar Husk!

HjAllEruP – Midtvendsyssel Avis Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis tirsdag den 28. april 2015Til samtlige husstande ÅRS 88 ÅRS FØDSELSDAGS FØDSELSDAGS TILBUD HELE TORSDAG DEN 30. APRIL 45,ROBERTO’S ALLE PIZZAER (undt. nr. 22) Ring og bestil i god tid! KÆMPE FLYTTESALG ÷ 30% på alt i butikken GÆLDER FRA TIRSDAG 28. APRIL TIL LØRDAG 2.

Sæsonens første kamp for Nibe HK’s 3 div. herrer mod Hjallerup endte i en ærgerligt nederlag, i en kamp hvor Nibe havde overtaget helt frem til det 23. minut i anden halvleg. Her rammes Nibe af en dobbelt udvisning, som Hjallerup udnyttede til at bringe sig foran 23-22.

Hjallerup Skole er en moderne folkeskole med knap 600 elever. Den blev i 2001 renoveret for 13 mio., der bl.a. blev brugt på et hypermoderne REQUEST TO REMOVE INSTNR – Danmarks Statistik

Sæsonens første kamp for Nibe HK’s 3 div. herrer mod Hjallerup endte i en ærgerligt nederlag, i en kamp hvor Nibe havde overtaget helt frem til det 23. minut i anden halvleg. Her rammes Nibe af en dobbelt udvisning, som Hjallerup udnyttede til at bringe sig foran 23-22.

Hjallerup Fjernvarme og Klokkerholm Kraft Varmeværk har i et stykke tid haft et nært samarbejde, idet Hjallerup i et stykke tid har stået for drift og vedligehold i Klokkerholm. Nu er der udsigt til, at dette samarbejde udvides, skriver Østvendsyssel Avis.

Aviser, Ugeblade Og Magasiner Hjallerup – tankstationer, diesel, dagblade, oddset, lotto, benzin, tips, gls, kiosker, ok +, trailerudlejning, convenience kæde

MENY uge 0220. På bnuætsitkeknenh*ele SPAR 20% —TO—RS—DA—G—2.—JA—N—UA—R OBS! Gdæelndneer dKaUgN! NÅR DU HANDLER FOR MIN. 300-.

Konfirmander Hjallerup kirke 2017. 7.A 7. maj kl. 10.00. Stine Skindbjerg Andersen, Joachimsvej 5. Mads Venø Buhl, Søndermarken 8. Emil Kold Burchardt, Grandisvej 14

Torsdag 9. januar kl. 19.30 i Hjallerup Idrætscenter, Hjallerup Sammen med Aalborg Symfoniorkester bydes nytåret velkommen med et overflødighedshorn af skøn musik, præsenteret med et glimt i øjet af konferencier Søren Dahl.

Kasper Olesen var i går til de sidste forhandlinger i forhold til kommunernes budgetter for 2020. Foto: Emil Andresen Kertemindes borgmester Kasper Olesen (A) var i denne uge til opfølgende møde sammen med 75 af landets borgmestre efter Økonomiaftalen mellem KL og regeringen er kommet i stand Kommunernes Landsforening forhandler alle

hjallerup.churchdesk.com Som noget nyt vil vi i år holde en sommergudstjeneste i det smukke Anlæg ved Hjallerup Kulturhus. Vi vil fejre, at sommeren står i fuld flor, og på scenen vil Hjallerup Sangkor og korleder Lasse Ch

REMA 1000 app • Se den nyeste tilbudsavis • Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen • Intelligent indkøbsliste • Over ½ million downloads REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores – hent app’en ved hjælp af ikonerne.

Midtvendsyssel Avis in Hjallerup, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what’s great and not so great in Hjallerup and beyond.

Sted: Hjallerup Centret 18-20 9320 Hjallerup Denmark

Råvaremarkedet Hjallerup – Søndergade 31, 9320 Hjallerup, Nordjylland, Denmark – Note de 4.7 sur la base de 15 avis «Hyggelig lille oase mit i Hjallerup

Midtvendsyssel Avis Distriktsblade i Hjallerup – Søg, telefonnumre, andre kontaktoplysninger adresser på Danmark på hjemmesiden

Onsdag den 9. maj fejrer alle Hjallerup Maskinforretnings afdelinger, at det er 90 år siden »farfar« Einar Michaelsen såede frøet til, hvad vi i dag kender som Hjallerup Maskinforretning.

– finde ud af, hvad Hjallerup Børnehave hjælpe med – holde kontakten til begge forældre og ikke tage parti. Kontakten til barnet – der skal være øget observation på barnet efter skilsmissen – vær opmærksom på barnets behov for at tale om skilsmissen – giv barnet lov til at være ked af det – vis forståelse for sorg

Hjallerup Maskinforretning – Navervej 1, 9320 Hjallerup, Nordjylland, Denmark – Note de 4.8 sur la base de 14 avis «Hyggeligt sted at se på traktore og

Vi passer på dine personlige data. Vi har opdateret vore vilkår og betingelser for din profil på klubnordjyske.dk. Du skal acceptere betingelserne for fortsat at bruge din NORDJYSKE profil, adgang til NORDJYSKE Plus, NORDJYSKE Stiftstidende E-avis og andre digitale tjenester.

Serie 3-holdet har spillet mod Hjallerup. Rekord-deltagelse i nytårskur. Knap 100 deltagere i Aktivhuset i Markedsgade. Lille musical og stor storm på Vendsyssel Teater. Teater får ny bestyrelse. Henrik Jørgensen fortsat formand for Vendsyssel Teater. Præst fortæller om Grønland.

Hitler i kælderen og en kirkeminister i bikini: Oplev en gal præsts ultramoderne cementskulpturer i Hjallerup. Vores serie om de mest excentriske kunstnere her til

Se vores mange gode tilbud, spotvarer, og læs om vores tiltag i forhold til bæredygtighed og ansvarlighed, få inspiration og opskrifter til madlavningen og meget mere her – Hver dag endnu bedre

Hjallerup Sogn er beliggende i Dronninglund Herred i Hjørring Amt. Sognet er udskilt fra Dronninglund Sogn som kirkedistrikt i 1903 og som selvstændigt sogn i 1965. Indholdsfortegnelse

Bedste Billeje i Hjallerup, Region Nordjylland. Autogården Hjallerup, Europcar Billeje Aalborg Lufthavn, Sixt Biludlejning, Sixt Car Hire, One2move Biludlejning Nørresundby, Avis Biludlejning Aalborg Lufthavn

De er i hvert fald glade for den information, som den lokale avis giver. Når det er tid til aftensmad, så er det de traditionelle retter, der kommer på bordet og de er hjemmelavet. Skelbakken 14 hører til afstemningsområdet Hjallerup hvor der er 3.426 stemmeberettigede borgere.

Hjallerup Bogtrykkeri in Hjallerup 9320 – virksomhedsprofil, telefonnummer, adresse, postnummer, kort med mere

Politiet advarede mod farlig Roundup-røg nær Hjallerup Politiet advarede om farlig røg i Hjallerup, da der gik ild i en lade med Roundup. Arkivfoto. (Foto: Foto: Colourbox/free) En brand i en lade i Hjallerup i Nordjylland udviklede farlig røg, og beboere i nærheden skulle holde sig inde

MENY er hele Danmarks nye fødevaremarked. Vi sætter mad over alt og er især stolte af vores udbud af ferskvarer fra kød og fisk til delikatesse og ost, frugt & grønt og vin.

På Hjallerup Marked har de besøgende svedt sig igennem de første sommerdage i juni. Søndag er sidste dag, og campisterne pakker sammen og gør status. – Det har været hyggeligt med en masse varme, det har været til at overleve, siger Alex Christensen fra Ranum. I tre dage har campisterne på Hjallerup Marked hygget sig i solen.

Åbningstider Hjallerup: Mandag – fredag 12 – 13 Bemærk onsdag Lukket . Kontakt Kontakt os for at høre nærmere. Indmeldelse Meld dig ind i selskabet her. Kig nærmere på boligerne Se nærmere på de boliger som vi tilbyder.

Annoncer E-avis Menu. Tast selv Annoncering Villabyerne. Spaltet. Juleavis. Status. Lokalliv. Julefrokosten. Julefrokosten 2. Erhvervsavisen Nordsjælland. Forside Nyheder Sport 112 Kultur Debat Biler Erhvervsavisen.dk Artikelarkiv Søg

Det skete ofte på en måde, som ledte tankerne hen på Hjallerup Marked. Det eneste der manglede i forhold til det nordjyske krejlermarked, var opstillingen af et parishjul – hvilket formentligt kommer til næste år. Folkets Avis’ deltagelse på Folkemødet var muliggjort af en række private donationer.

Hos Hjallerup Maskinforretning A/S var der kaldt til samling af medarbejderne i Kantinen. – Vi skal i dag overrække et jubilæumslegat fra Dansk Maskinhandlerforening, det uddeler vi til særligt dygtige lærlinge og nyudlærte medarbejdere og modtager er Søren Sandager Christensen fra Sæby.

Fra Hjallerup marked -Aalborg Amtstidende 1.6.45 s.1 4 Vejene omkring Hjallerup har igår og idag været af dette syn. Det er de færreste af dyrene, der kan transporteres til markedet på bil- er. Denne fremgangsmåde er nok så sikker, men langsommere. 7 Nederst ses vognmand Nielsen, Aal- borg, og Marinus Andersen, Nrsb, under

Klintevej 4, 9320 Hjallerup er bygget i perioden 1950-1963, Hver femte kommer ganske vist igennem Søndagsavisen hver eneste uge, men alt i alt er det ikke mange, der holder avis. En femtedel får luftet cyklen dagligt, hvilket er noget mindre end blandt befolkningen generelt. Det er,

Distriktsblade i Hjallerup – katalogvirksomheder.dk Hjallerup Centret 18 – 20 Hjallerup Nordjylland. 98 28 11 99

Klokkerholm Karosseridele har med mere end 40 års erfaring i autobranchen opbygget en ekspertise indenfor eftermarkeds reservedele. En erfaring som sikrer vore kunder at vi kan levere de rigtige varer, i den bedste kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Frederikshavnmotorvejen 163 9320 Brønderslev – Hjallerup Nordjylland – Denmark Vis telefon. Send en e-mail. 0. Ingen bedømmelser. Aviser, Presse, Tidsskrifter (Detail) Tankstationer. Kort. Andre virksomheder i samme område. Limfjords Nyt ApS Borgergade 7 9362 Ålborg –

Hjallerup Maskinforretning er blevet Valtra-forhandler i Vendsyssel. Det markeres på mandag den 27. marts fra klokken 13.00-17.00, hvor maskinforretningen afvikler Valtra-dag med præsentation af mærket. Traktorerne bliver præsenteret klokken 14.00 og klokken 16.00, hvor

“Hotel California” og “The New Kid in Town” vil lyde over Hjallerup den 15. juni, når topnavnet Eagles giver koncert. Rockveteranerne skal spille på det nye koncertområde “Koncertpladsen Hjallerup, Aalborg Nord” med plads til 26.000 gæster, der ligger i Hjallerup. Det californiske band bliver

90 år med Hjallerup Maskinforretning 90 års historie fylder en del i de mange scrapbøger, som er blevet lavet gennem Hjallerup Maskinforretnings historie. Minderne om farfar, som startede det hele, er store for marketingschef Laila Høygaard Michaelsen.

Seneste avis Kontakt Login Toggle navigation. MaskinParken Find forhandler Seneste avis Kontakt Login Søgning Hjallerup Maskinforretning A/S; Hjallerup Maskinforretning A/S. Navervej 1 9320 Hjallerup. Besøg hjemmeside. 98281411. Kontakt MaskinParken. Ønsker du yderligere information om MaskinParken.dk og hvordan du kan annoncere på www